7 tipus de campaments d'hivern per enviar els nostres fills

Penses enviar els teus fills a un campament d'hivern i no saps quines opcions hi ha?

En aquest article et parlaré sobre els diferents tipus d'acampades infantils possibles per a les vacances dels teus fills en els mesos més freds.

Perquè si estàs pensant en enviar els teus nens petits i adolescents a un campament d'hivern, segurament hi ha qüestions que t'inquieten, ja que passaran uns quants dies fora de casa.

Com ja sabeu, els campaments d'hivern a Espanya es fan durant les vacances de Nadal, Setmana Santa i festivitats amb algun pont principalment.

Per això, a l'hora d'escollir un campament infantil has de pensar si la proposta que cerques cobreix els seus interessos i necessitats, igual que si és segur i fiable.

Per a la teva tranquil·litat, t'explico que hi ha una àmplia oferta de assegurances per a campaments i colònies de vacances infantils que cobreixen qualsevol tipus de risc perquè els teus fills gaudeixin al màxim i tu puguis dormir tranquil.

Així que pren-te el teu temps per analitzar els diferents tipus de campaments d'hivern que pots triar per als teus fills i valora tots els factors que més et puguin interessar.

Beneficis dels campaments infantils dhivern

Si enviareu els vostres fills a un campament d'hivern o estiu, tingueu en compte que es tracta d'una experiència enriquidora, amb gran varietat de beneficis.

Saps quins?

 • És un aprenentatge experiencial
 • Fomenta la independència
 • Millora la seva autoestima
 • Desenvolupa les seves habilitats socials
 • Els permet connectar amb la natura
 • Els brinda noves amistats

Què heu de considerar en enviar els vostres fills a un campament d'hivern?

Quan busques el campament adequat per als teus fills a les properes vacances d'hivern hi ha diverses qüestions que no has de passar per alt.

 • Cura dels nois: esbrina quants monitors hi haurà, si compten amb experiència prèvia i si tenen formació en primers auxilis, per poder actuar ràpid davant de qualsevol emergència.

 • Activitats a realitzar: pots consultar quantes hores dediquen al joc durant el campament, si les activitats són adequades a l'edat del teu fill i quins valors fomenten, com ara el treball en equip i la col·laboració.

 • Allotjament i instal·lacions: és important que sàpigues si els teus fills es quedaran a dormir en un alberg, en una zona d'acampada, les prestacions de les instal·lacions i si el predi compta amb les mesures de seguretat adequades.

Quan comenceu a planificar l'acampada per als vostres fills, heu de llegir les opinions d'altres pares que ja han enviat els vostres nens a un campament d'hivern i consultar els vostres dubtes amb els organitzadors.

D'aquesta manera tu també podràs gaudir de l'experiència sense pors ni preocupacions!

Vegem alguns dels principals tipus de campaments d'hivern existents on pots portar els teus fills.

Quins tipus de campaments dhivern hi ha?

Actualment pots trobar diferents classes campaments d'hivern que pots escollir per als teus fills i així aconseguir que es relaxin de les activitats escolars, mentre segueixen aprenent alguna disciplina en un ambient amè i lúdic.

Avui en aquest post vull deixar-te 7 alternatives d'acampada d'hivern amb què els teus nens tindran una experiència inoblidable:

1. Campament de tendes de campanya

Es tracta dels campaments de tota la vida. En aquest tipus de campament, els teus fills viuen l'aventura de dormir en una tenda de campanya, dins d'un sac i d'utilitzar llanternes per il·luminar (cosa que els encanta a tothom).

Aquestes acampades fins i tot poden ser itinerants, ja que els organitzadors de vegades munten les botigues a diferents llocs durant l'estada a l'aire lliure.

2. Campaments esportius

Els campaments esportius promouen el benestar físic i emocional dels nens.

També se solen anomenar “campus esportius” o “campus de tecnificació” i els sol organitzar algun equip esportiu de diferents disciplines.

En aquest cas, els teus fills poden triar el campament que els brindi l'esport que més els agradi, com ara futbol, bàsquet, vòlei, tennis o altres.

3. Campaments d´esquí i surf de neu

Aquests campaments a la neu per a nens i adolescents, clàssics de l'hivern, solen tenir lloc a les estacions d'esquí dels Pirineus i Sierra Nevada.

Allà, els teus fills poden aprendre a esquiar o perfeccionar la tècnica mentre gaudeixen de la neu i de les activitats a l'aire lliure.

En aquest cas, tingues en compte que, a més de les coses imprescindibles que aniran a la motxilla, els teus fills necessitaran roba adequada per abrigar-se a la neu.

4. Campaments multiaventura

En aquestes colònies de vacances infantils, els nens realitzen activitats físiques amb un cert nivell d'adrenalina, cosa que sens dubte els encanta.

Si els teus fills assisteixen a càmping multiaventura poden desenvolupar habilitats de lideratge, treball en equip i resolució de problemes, mentre es diverteixen en contacte amb la natura.

En general, són campaments de muntanya que realitzen algunes de les següents activitats que als nois encanten:

 • Rocòdrom i tirolina
 • Senderisme, orientació amb brúixola
 • Paintball
 • Parcs de cordes als arbres

5. Campaments d´idiomes

Els campaments d'immersió lingüística estan dissenyats perquè els nens millorin el nivell d'anglès, francès o altres idiomes mentre participen en activitats a l'aire lliure, esports, excursions i jocs.

Normalment, aquest tipus de campament compta amb professors nadius o bilingües i hi ha interessants opcions tant a l'estranger com al nostre país.

Els més comuns són els campaments d'anglès, que es poden fer a l'exterior, cosa que permet als nens viatjar a països de parla anglesa com el Regne Unit o Irlanda, per aprendre anglès mentre se submergeixen en la cultura local.

Però també hi ha una gran varietat de campaments d'hivern en llengua anglesa a Espanya, una opció molt més econòmica, que també ofereix una experiència immersiva en l'idioma.

6. Campaments artístics

Si als teus fills els interessa la música, el teatre, la dansa o les arts plàstiques, aquest tipus de campaments són una opció ideal.

Aquestes colònies de vacances combinen activitats de lleure amb la dansa, la pintura o la pràctica d'algun instrument i els ajuden a millorar les seves habilitats creatives, mentre es relacionen amb altres companys.

7. Campaments de tecnologia

Aquests campaments d'hivern per a infants i adolescents se centren en l'ecologia, la ciència o la tecnologia.

Durant els campaments de tecnologia se'ls ensenya als nens per mitjà de jocs com els escacs, els experiments i l'exploració.

Els campaments tecnològics per a nens són una bona oportunitat perquè els teus fills aprenguin habilitats molt valuoses per al futur i poden incloure una àmplia gamma d'activitats, entre les quals:

 • Tallers de robòtica
 • Programació de videojocs
 • Disseny d'aplicacions mòbils
 • Creació d'animacions

Comptar amb una bona assegurança, fonamental per a un campament per a nens d'hivern

A Galia comptem amb un programa d'assegurances pensat especialment per a campaments, casals i colònies infantils, que cobreix qualsevol tipus de risc en aquest àmbit.

Sabem que les sortides a l'aire lliure i les activitats esportives impliquen riscos. Per això, la nostra cobertura inclou la responsabilitat civil professional de tots els monitors i tècnics de l'empresa, la cobertura d'assistència sanitària il·limitada, les despeses de rescat i la cobertura mundial, entre altres ítems.

Així, totes les activitats i participants involucrats en campaments i colònies quedaran protegits davant de qualsevol tipus de risc.
Pots consultar-nos sense compromís!

Necessiteu més informació? Truqueu-nos o contacteu amb nosaltres

Descobriu totes les assegurances de Galia

Categories

Posts relacionats

No s'han trobat publicacions per als paràmetres de consulta proporcionats.

Obrir xat
T'ajudo a saber el preu de la teva assegurança