Pla de pensions Galia

Un pla de pensions és un instrument d'estalvi que ofereix beneficis fiscals amb certes limitacions que al llarg del temps poden anar variant en funció de la legislació.

A Galia creiem que les rendibilitats passades no garanteixen rendibilitats futures, però ofereixen una visió clara de la gestió del pla de pensions. 

 

La diferència principal entre un pla de pensions i un pla de previsió assegurat és que la rendibilitat d'un pla de pensions depèn del comportament dels actius en els quals s'inverteix, mentre que un pla de previsió assegurat ha de garantir un tipus d'interès, és a dir, ofereix rendiments certs. 

Per què contractar un pla de pensions o un pla de previsió assegurat?

Ambdós sistemes tenen com a objectiu la creació d'un capital per gaudir de la jubilació. No obstant això, hi ha una sèrie de contingències establertes pel propi pla i regulades per llei sota les quals es poden rescatar els drets consolidats del pla abans de la jubilació. Aquestes són la incapacitat laboral, la dependència, la malaltia greu, la desocupació o la situació de desnonament, entre d'altres. 

 

Els plans de pensió i els plans de previsió us ofereixen la possibilitat de disposar anticipadament de l'import dels drets consolidats corresponents a aportacions realitzades amb almenys 10 anys d'antiguitat.

 

Hi ha un límit legal d'aportació anual a aquest tipus de plans de 2.000 € o el 30% dels rendiments del treball i les activitats econòmiques de l'assegurat, l'opció que suposi una quantitat menor. Les aportacions als plans de pensions o de previsió assegurada es beneficien de la reducció de la base imposable de l'IRPF quant a prestacions dels plans. 

Categories de risc dels plans de pensió en funció d'on inverteixen els actius

   Renda fixa curt termini: no poden contenir actius de renda variable. La durada mitjana de la cartera de renda fixa no pot ser més gran de dos anys. (menor durada implica menys risc).

   Renda fixa mixta: la proporció d'actius de renda variable no pot excedir el 30%.

   Renda variable: la cartera es compon d'actius de renda variable almenys en un 75%.

   Renda fixa llarg termini: lo pot contenir actius de renda variable i en aquest cas la durada mitjana de la cartera de renda fixa és superior a dos anys.

   Renda variable mixta: podreu invertir en actius de renda variable en un percentatge que oscil·la en tot moment entre el 30% i el 75%.

Necessiteu saber-ne més?

Sol·liciteu més informació

Com
treballem?

Garantia total

Màxima protecció en cas d'accident

Protecció personalitzada

Cobertures adaptades a cada empresa

Assessorament

Us oferim la solució que necessiteu

Servei personalitzat

Adaptem les garanties de la vostra assegurança

Protecció completa

La vostra pime estarà fora de perill en tot moment

Adaptabilitat

Adaptació completa a les vostres necessitats

Barra DD Barra diagonal MM AAAA
Consentiment*
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden

Articles que potser
us interessin

Obrir xat
T'ajudo a saber el preu de la teva assegurança