Assegurances per a clubs i associacions esportius

A Galia trobareu una solució específicament pensada per a associacions i clubs esportius, amb àmplies cobertures per a la vostra tranquil·litat.

Una de les característiques més significatives de la nostra pòlissa per a associacions i clubs esportius és que considera els socis com a tercers durant la realització de cada activitat, de manera que la reclamació d'una persona aliena al club pels danys i perjudicis que aquest hagi causat quedaria coberta. També quedaria coberta la reclamació d'un soci al club, una cosa que distingeix la nostra assegurança dels altres productes que trobareu al mercat assegurador.

Les nostres assegurances per a clubs esportius i associacions d'esports

La Responsabilitat Civil i les assegurances d'accidents són les protagonistes principals de la nostra pòlissa per a associacions i clubs esportius. 

 

Un dels detalls més importants, i que situa Galia com a líder del mercat assegurador, és que les nostres pòlisses consideren com a tercers els socis d'un club o associació, de manera que queda coberta tant la reclamació d'una persona aliena al club pels danys i perjudicis que aquest li hagi causat, com la reclamació mateixa d'un soci al club per danys i perjudicis. 

 

Això és sens dubte un avantatge per als nostres clients, que han de donar la importància deguda a l'elecció de la pòlissa. Si la vostra assegurança no cobreix prou les necessitats del vostre club o associació, la junta directiva podria fins i tot perdre els béns amb què ha avalat l'entitat, en cas de produir-se negligències fins i tot per part de terceres persones. 

 

Galia és un referent pel que fa a solucions per a associacions i clubs esportius, ja que la nostra estesa trajectòria en aquest sector ens permet oferir les millors assegurances. En aquesta pòlissa, també s'hi inclouen cobertures com la assistència sanitària il·limitada, els despeses de salvament i rescat per valor de 12.000 , entre d'altres cobertures d'interès. 

Cobertures principals

Des de

255

Necessiteu saber-ne més?

Sol·liciteu més informació

Com
treballem?

Garantia total

Màxima protecció en cas d'accident

Protecció personalitzada

Cobertures adaptades a cada empresa

Assessorament

Us oferim la solució que necessiteu

Servei personalitzat

Adaptem les garanties de la vostra assegurança

Protecció completa

La vostra pime estarà fora de perill en tot moment

Adaptabilitat

Adaptació completa a les vostres necessitats

Consentiment*
Hidden
Hidden

Articles que potser
us interessin