Assegurances per a transport

Assegurances de transport de mercaderies dissenyades a mida, amb les cobertures més àmplies del mercat i l'assessorament especialitzat que necessiteu. 

Per donar cobertura a les mercaderies existeixen dos tipus d'assegurança de transport: l'assegurança de Responsabilitat Civil o l'assegurança de danys propis. 

 

La diferència entre tots dos és que la segona opció ofereix cobertura independentment de la responsabilitat del transportista, ja que és una cobertura directa a la mercaderia. Per la seva banda, l'assegurança de responsabilitat civil per a transportistes oferirà cobertura sempre que les responsabilitats es puguin exigir al transportista. 

La importància de contractar una assegurança per a transport

L'assegurança per a transport i mercaderies ofereix cobertura a qualsevol transportista davant dels danys i perjudicis que pugui patir la càrrega durant el transport. 

L'assegurança Responsabilitat Civil per a mercaderies es contracta a base de condicions LOTT, LCTTM o CRM en cas de transport internacional. Aquest tipus de condicions garanteixen una quantitat pactada per kg transportat. 

En cas contrari, el assegurança de danys a mercaderies garanteix el valor declarat pel transportista en la contractació de lassegurança, independentment dels kg transportats. Aquests tres tipus de cobertura són els que s'ofereixen principalment:

  Condicions bàsiques: cobreix els danys que pateixi la mercaderia per incendi, llamp, explosió, accident del vehicle portador i robatori en quadrilla a mà armada.

  Condicions ampliades: a més de les condicions bàsiques, garanteix altres riscos com mullades, trencaments, xoc entre mercaderies, robatori, furt, pèrdua, trencament de l'equip de fred si escau, mala estiba i altres riscos que es poden anar afegint a la pòlissa que es contracti.

 Tot risc amb clàusules angleses. 

 

Necessiteu saber-ne més?

Sol·liciteu més informació

Com
treballem?

Garantia total

Màxima protecció en cas d'accident

Protecció personalitzada

Cobertures adaptades a cada empresa

Assessorament

Us oferim la solució que necessiteu

Servei personalitzat

Adaptem les garanties de la vostra assegurança

Protecció completa

La vostra pime estarà fora de perill en tot moment

Adaptabilitat

Adaptació completa a les vostres necessitats

Consentiment*
Hidden
Hidden

Articles que potser
us interessin

Obrir xat
T'ajudo a saber el preu de la teva assegurança