Assegurança de Responsabilitat Civil d'administradors i directius

Una assegurança per cobrir les responsabilitats de l'equip de govern, el consell d'administració, la junta directiva, administradors o gerents.

Els equips directius són responsables dels seus actes davant de les empreses i entitats, i poden arribar a respondre fins i tot amb el seu patrimoni personal. Per aquest motiu, és imprescindible que la junta directiva, els administradors o els directors d'una companyia estiguin protegits davant reclamacions de tercers (proveïdors, creditors, empleats, accionistes…) derivades d'errors en la gestió de les empreses o entitats.

Per què contractar una assegurança de Responsabilitat Civil d'administradors i directius?

La Llei de Societats de Capital (LSC) indica que els directius i administradors són legalment responsables tant dels errors com de les omissions en la gestió a la societat en cas que hi hagi un perjudici financer per part d'un tercer o fins i tot per part de la societat o els seus accionistes. Aquests errors s'assumeixen de forma personal, solidària i il·limitada, de manera que el patrimoni personal d'aquestes persones es pot veure exposat

 

L'assegurança de Responsabilitat Civil per a directius cobreix les reclamacions contra la societat, l'entitat o la junta directiva derivades de processos concursals i insolvències, accions socials de responsabilitat, accions individuals, responsabilitats tributàries subsidiàries, casos de pràctiques d'ocupació indegudes i moltes altres situacions que poden acabar generant responsabilitats als administradors. 

 

Un exemple seria una companyia que es troba en concurs de creditors amb impostos pendents de pagament, i l'administració inicia un procediment de responsabilitat tributària subsidiària davant de l'administrador. 

Necessiteu saber-ne més?

Sol·liciteu més informació

Com
treballem?

Garantia total

Màxima protecció en cas d'accident

Protecció personalitzada

Cobertures adaptades a cada empresa

Assessorament

Us oferim la solució que necessiteu

Servei personalitzat

Adaptem les garanties de la vostra assegurança

Protecció completa

La vostra pime estarà fora de perill en tot moment

Adaptabilitat

Adaptació completa a les vostres necessitats

Consentiment*
Hidden
Hidden

Articles que potser
us interessin

Obrir xat
T'ajudo a saber el preu de la teva assegurança