Assegurances de vida per a hipoteques

Si busqueu una assegurança de vida per a hipoteques o voleu contractar una assegurança de vida per protegir els vostres béns econòmics i els de la vostra família, tenim un programa adaptat a cada persona.

Amb l'objectiu de protegir els vostres béns econòmics i els dels vostres éssers estimats, dissenyem una assegurança de vida plenament adaptada a les vostres necessitats. Estudiarem algunes variables que ens ajudaran a determinar un capital mínim, i us oferirem un producte personalitzat amb condicions exclusives, sense lletra petita. 

Treballem amb les millors asseguradores i oferim cobertures àmplies amb primes molt ajustades. Tot això, des de l'assessorament personalitzat que poden oferir els nostres experts. Si esteu buscant una assegurança de vida per a hipoteques, o cerqueu la tranquil·litat de tenir la vostra economia assegurada, us expliquem com podem ajudar-vos.

Què inclouen les nostres assegurances de vida per a hipoteques i altres?

Sabíeu que les assegurances de vida de Galia inclouen condicions exclusives? Una d'aquestes condicions és que cobrim la pràctica d'esports d'aventura (nivell aficionat i professional), una cosa que les corredories d'assegurances solen excloure de les seves assegurances de vida. Això vol dir que una mateixa pòlissa pot incloure tota mena d'activitats d'aventura, incloent-hi activitats esportives de risc com l'alpinisme o el muntanyisme. 

Les nostres assegurances de vida tenen com a objectiu protegir econòmicament tant l'assegurat com els seus familiars en cas de mort o invalidesa. Amb tot això, busquem establir un capital mínim que garanteixi l'estabilitat econòmica de la família en moments difícils. 

Analitzem variables com els ingressos percebuts abans d'una mort o invalidesa, les càrregues econòmiques, els préstecs personals o els préstecs hipotecaris. També és important per a nosaltres conèixer els riscos inherents de les activitats diàries, la pràctica d'esports extrems o les professions de risc, entre d'altres. Després de conèixer aquests detalls, us oferirem un producte exclusivament adaptat al que necessiteu, amb límits elevats i primes molt ajustades.

Principals cobertures de la nostra assegurança de vida

   Defunció per qualsevol causa

   Invalidesa absoluta

   Invalidesa professional

   Doble capital assegurat en cas de mort o invalidesa per accident

   Triple capital assegurat en cas de mort o invalidesa per accident de circulació

   Bestreta o capital addicional en cas de malaltia greu

   Inclusió de les despeses funeràries

Necessiteu saber-ne més?

Sol·liciteu més informació

Com
treballem?

Garantia total

Màxima protecció en cas d'accident

Protecció personalitzada

Cobertures adaptades a cada empresa

Assessorament

Us oferim la solució que necessiteu

Servei personalitzat

Adaptem les garanties de la vostra assegurança

Protecció completa

La vostra pime estarà fora de perill en tot moment

Adaptabilitat

Adaptació completa a les vostres necessitats

Consentiment*
Hidden
Hidden

Articles que potser
us interessin

Obrir xat
T'ajudo a saber el preu de la teva assegurança