Assegurança de ciberprotecció per a empreses

L'assegurança de ciberprotecció és totalment imprescindible independentment de la mida de l'empresa que la contracti. Descobriu què podem oferir-vos. 

Les assegurances de ciberseguretat per a empreses són instruments fonamentals actualment a causa de la proliferació d'Internet en l'àmbit del desenvolupament empresarial, ja sigui per al tractament de dades, els processos de compra o el manteniment de sistemes. 

 

L'assegurança de ciberprotecció protegirà la vostra empresa de les conseqüències dels ciberatacs, l'ús fraudulent de la propietat intel·lectual a través de la xarxa, el phishing, la caiguda del servei, el robatori de dades o l'extorsió mitjançant el bloqueig dels sistemes informàtics.  

Què cobreix l'assegurança de ciberprotecció de Galia?

Sabíeu que Espanya és el tercer país del món on més atacs informàtics reben les empreses? És per això que a Galia hem dissenyat un programa que protegirà la vostra companyia davant de qualsevol d'aquests delictes. La nostra assegurança de ciberprotecció ofereix les cobertures següents:   Atac cibernètic: si un hacker entra al sistema i us impedeix accedir als vostres arxius, el restaurem perquè pugueu continuar treballant.   Robatori de dades: si us roben dades personals dels vostres clients, investiguem l'origen i l'abast del robatori perquè no es repeteixi.   Responsabilitats: si us roben dades bancàries o mèdiques i us denuncien, investiguem el robatori i cobrim possibles reclamacions de tercers.   Paralització del negoci: si manipulen el web o la plataforma de venda i els clients no poden comprar, solucionem la incidència amb rapidesa perquè pugueu reprendre la vostra activitat empresarial de seguida.   Extorsió: si roben dades sensibles dels vostres clients i us amenacen de publicar-les, abonem les despeses per salvaguardar la informació.   Frau: si hackegen les dades dels comptes bancaris per robar els vostres diners, tornarem la quantitat que us hagin robat.

Altres serveis inclosos a les assegurances de ciberprotecció

 Si les pantalles de la vostra empresa es bloquegen o teniu dubtes sobre si una còpia de seguretat està ben feta, un especialista us ajudarà a resoldre el problema.

Si necessiteu protegir els vostres equips, comprovem que el vostre antivirus estigui al dia i instal·lem una aplicació per evitar el segrest d'informació.

Si teniu informació que no voleu perdre, us oferim un sistema de còpies de seguretat diàries perquè les dades de la vostra empresa estiguin sempre fora de perill.

 Si voleu conèixer el grau de vulnerabilitat interna o externa de la vostra web o de la vostra xarxa de dispositius, analitzem quins perills us poden venir d'internet, fem recomanacions i implementem solucions.

Si teniu dubtes sobre la nova llei de protecció de dades, us farem recomanacions generals per ajudar-vos a complir la normativa.

Si voleu saber el que diuen de la vostra empresa a les xarxes, duem a terme una anàlisi detallada per facilitar-vos la informació i ajudar-vos a millorar-la.

Si no sabeu com protegir-vos o com reaccionar davant d'un incident cibernètic, us oferim informació tant a vosaltres com als vostres empleats.

Necessiteu saber-ne més?

Sol·liciteu més informació

Com
treballem?

Garantia total

Màxima protecció en cas d'accident

Protecció personalitzada

Cobertures adaptades a cada empresa

Assessorament

Us oferim la solució que necessiteu

Servei personalitzat

Adaptem les garanties de la vostra assegurança

Protecció completa

La vostra pime estarà fora de perill en tot moment

Adaptabilitat

Adaptació completa a les vostres necessitats

Consentiment*
Hidden
Hidden

Articles que potser
us interessin

Obrir xat
T'ajudo a saber el preu de la teva assegurança