Assegurança de cotxe i moto Galia

La millor assegurança per al vostre vehicle, adaptada a les vostres necessitats i a través de les millors asseguradores. Us oferim una cobertura excepcional a un preu immillorable. 

Les assegurances de cotxe i moto que podreu contractar a Galia us ofereixen les cobertures més àmplies del mercat, amb límits elevats i primes ajustades. Trieu el tipus de cobertura que voleu contractar per al vostre vehicle (tot risc sense franquícia, tot risc amb franquícia o tercers) i descobriu tot el que us podem oferir. 


Tots els nostres productes estan pensats per proporcionar més que les cobertures bàsiques a un bon preu. D'aquesta manera, tothom que ho desitgi podrà contractar les assegurances de cotxe o moto amb Galia i sentir-se totalment segur.

Per què assegurar el cotxe o moto amb Galia?

Contractant la vostra assegurança de cotxe o moto amb Galia podreu triar el pla que més s'adapti a les vostres necessitats, perquè sabem que no hi ha dos propietaris de vehicle iguals i que cada persona pot necessitar unes cobertures o unes altres. El nostre objectiu és triar el producte que més encaixi amb el que necessiteu, defensant sempre els interessos dels nostres clients davant de les companyies asseguradores i actuant amb total independència. 

 

A Galia volem ajudar-vos a estalviar en les assegurances, de manera que us oferirem cobertures exclusives i condicions especials sense lletra petita, amb total transparència i assessorament personalitzat en tot moment. 

 

Us ajudem a triar el programa d'assegurances que necessiteu i us garantim la millor assegurança per al vostre cotxe o moto. Treballem amb les millors asseguradores del panorama internacional i tenim una excel·lent relació amb elles, cosa que ens permet obtenir les millors condicions per als nostres clients. Descobriu tot el que us podem oferir. 

Des de

195

Necessiteu saber-ne més?

Sol·liciteu més informació

Com
treballem?

Garantia total

Màxima protecció en cas d'accident

Protecció personalitzada

Cobertures adaptades a cada empresa

Assessorament

Us oferim la solució que necessiteu

Servei personalitzat

Adaptem les garanties de la vostra assegurança

Protecció completa

La vostra pime estarà fora de perill en tot moment

Adaptabilitat

Adaptació completa a les vostres necessitats

Consentiment*
Hidden
Hidden

Articles que potser
us interessin

Obrir xat
T'ajudo a saber el preu de la teva assegurança