Assegurances d'estalvi Galia

Amb les nostres assegurances d'estalvi us oferim la possibilitat d'obtenir liquiditat en moments puntuals de necessitat, a més de garantir el vostre benestar econòmic després de la jubilació.

L'assegurança d'estalvi de Galia té dos objectius principals. D'una banda, el de capitalitzar aportacions periòdiques per consolidar un capital que compensi la vostra pensió de jubilació i, per altra banda, el de garantir un augment del poder adquisitiu perquè en pugueu disposar en moments clau: l'obertura d'un negoci, la pèrdua de feina o qualsevol inversió al llarg de la vostra vida.

 

Les assegurances d'estalvi poden presentar més o menys rendibilitat en funció del risc de la inversió: com més risc, més rendibilitat, i viceversa. Tot i això, el temps de la inversió és un factor clau per equilibrar rendibilitat i risc.

Variables a tenir en compte per triar la vostra assegurança d'estalvi

A través del nostre assessorament personalitzat, estudiarem les variables següents per oferir-vos un producte totalment adaptat a les vostres necessitats. 

   Finalitat de l'assegurança: l'assegurança d'estalvi pot tenir diferents objectius: compensar la prestació de la Seguretat Social per jubilació, crear un fons per pagar la universitat dels fills o fins i tot dotar d'un capital per al pagament d'impostos de transmissions i successions. En funció d'aquesta finalitat haurem de triar un producte o un altre.

  Fiscalitat: els productes d'estalvi ofereixen diferents fiscalitats aplicables, podent ser objecte de diferents deduccions en funció del producte que s'esculli, obtenint així una rendibilitat més gran en l'operació. És important estar ben assessorat per evitar sorpreses en cas de rescat.

  Risc: l'assegurança d'estalvi pot comportar rendibilitats negatives, en funció de la finalitat a què es destinen els estalvis s'haurà d'escollir un producte més o menys conservador que impliqui rendibilitats més grans o de futur.

  Liquidesa: la liquiditat és un apartat fonamental que no cal passar per alt, ja que hi ha productes com els plans de pensions i els PIES amb liquiditat limitada. Cal tenir en compte les possibles necessitats de futur a què calgui fer front per determinar el grau de liquiditat necessari i escollir el producte que s'adapti a aquestes circumstàncies.

  Rendibilitat: la rendibilitat es compon tant dels interessos obtinguts com també de les despeses implícites de gestió, dipòsit i manteniment, entre altres. És important tenir en compte ambdues variables, ja que podem aconseguir una assegurança amb més rendibilitat fins i tot a menys interès garantit si les despeses del producte són menors.

Necessiteu saber-ne més?

Sol·liciteu més informació

Com
treballem?

Garantia total

Màxima protecció en cas d'accident

Protecció personalitzada

Cobertures adaptades a cada empresa

Assessorament

Us oferim la solució que necessiteu

Servei personalitzat

Adaptem les garanties de la vostra assegurança

Protecció completa

La vostra pime estarà fora de perill en tot moment

Adaptabilitat

Adaptació completa a les vostres necessitats

Barra DD Barra diagonal MM AAAA
Consentiment*
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden

Articles que potser
us interessin

Obrir xat
T'ajudo a saber el preu de la teva assegurança