Assegurances de baixa laboral per a autònoms

El subsidi per incapacitat laboral per a autònoms té la finalitat d'oferir una retribució econòmica en situació d'incapacitat laboral temporal, i és un producte idoni per protegir-ne l'estabilitat econòmica. 

En cas d'accident o malaltia, la retribució econòmica d'un treballador o autònom pot veure's molt afectada. La nostra assegurança de baixa laboral per a autònoms i les assegurances d'incapacitat temporal per a empleats garanteixen el cobrament d'una indemnització econòmica diària per compensar el dèficit d'ingressos que comporta una baixa laboral derivada d'una malaltia o un accident. 

 

A través de l'assegurança de baixa laboral de Galia podreu decidir quant heu de cobrar per cada dia de baixa laboral, de manera que puguem personalitzar la vostra pòlissa segons les vostres necessitats econòmiques. A través de la nostra assegurança d'incapacitat temporal podreu compensar els vostres ingressos mensuals i assolir estabilitat econòmica. 

Tipus d'assegurances d'incapacitat temporal

   Assegurança d'incapacitat laboral baremada:

La contractació d'aquesta assegurança implica la indemnització del capital d'indemnització diària escollida segons un barem determinat fixat per la companyia en pòlissa, on s'especifiquen el nombre de dies previstos de baixa en funció de cada malaltia. Per exemple, en cas de contractar un capital de 30 € diaris per accident i malaltia, i declarar una baixa laboral per fractura de dit índex, la companyia aplicarà el barem específic inclòs a la pòlissa. Si, per exemple, s'estableix una indemnització de 30 dies per fractura de dit índex, l'assegurat cobraria 30 € x 30 dies, independentment del nombre de dies d'incapacitat.

 

   Assegurança d'incapacitat laboral no baremada:

En aquest cas no hi ha un barem detallat de dies a indemnitzar sobre la base de la malaltia patida, sinó que la durada del subsidi per incapacitat laboral s'estén a tots els dies de baixa independentment de la durada. Aquesta opció implica la necessitat de presentació dels informes d'alta i baixa de la Seguretat Social de la companyia.

Necessiteu saber-ne més?

Sol·liciteu més informació

Com
treballem?

Garantia total

Màxima protecció en cas d'accident

Protecció personalitzada

Cobertures adaptades a cada empresa

Assessorament

Us oferim la solució que necessiteu

Servei personalitzat

Adaptem les garanties de la vostra assegurança

Protecció completa

La vostra pime estarà fora de perill en tot moment

Adaptabilitat

Adaptació completa a les vostres necessitats

Barra DD Barra diagonal MM AAAA
Consentiment*
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden

Articles que potser
us interessin

Obrir xat
T'ajudo a saber el preu de la teva assegurança