El vostre fons d'inversió amb Galia

Estudiem la qualitat dels vostres actius, la rendibilitat que espereu obtenir i el risc assumit per aconseguir l'operació d'inversió que voleu.

Actualment hi ha múltiples instruments per aconseguir rendibilitzar els seus actius. Això no obstant, triarem un producte idoni en funció del perfil de cada inversor, la seva aversió al risc, la seva capacitat econòmica, la durada de la inversió o la rendibilitat esperada. Cada inversor necessita un pla estratègic adaptat a les seves necessitats econòmiques pel que fa al risc assumit, la rendibilitat i la liquiditat.

Un pla d'inversió fet a mida

A Galia personalitzem el vostre programa d'inversió per adaptar-lo completament a allò que necessiteu, a través de les millors companyies gestores del món. El nostre modus operandi es basa en la transparència i en un assessorament independent que ens permet dissenyar les millors solucions pels nostres clients. 

Per oferir-vos un pla d'inversió a mida, tindrem en compte quatre regles bàsiques que serveixen per distingir els actius dins de la gestió financera:   Liquidesa: indemnització en cas de mort per accident de qualsevol classe, ja sigui laboral o a la vida privada.   Risc: probabilitat que un rendiment sigui menor del que s'esperava, que la inversió realitzada no brindi la rendibilitat esperada o que la pèrdua superi la inversió inicial.   Rendibilitat: el comprador rep un interès per acceptar el risc de la cessió dels diners. Com més alt sigui l'interès, millor serà la rendibilitat de l'actiu.   Horitzó temporal: període de temps durant el qual l'inversor està disposat a mantenir invertit el capital, sense que es prevegi necessitar-lo per a altres fins.Necessiteu saber-ne més?

Sol·liciteu més informació

Com
treballem?

Garantia total

Màxima protecció en cas d'accident

Protecció personalitzada

Cobertures adaptades a cada empresa

Assessorament

Us oferim la solució que necessiteu

Servei personalitzat

Adaptem les garanties de la vostra assegurança

Protecció completa

La vostra pime estarà fora de perill en tot moment

Adaptabilitat

Adaptació completa a les vostres necessitats

Consentiment*
Hidden
Hidden

Articles que potser
us interessin

Obrir xat
T'ajudo a saber el preu de la teva assegurança