Assegurança de Responsabilitat Civil particular

L'assegurança de Responsabilitat Civil particular és una eina bàsica per poder gaudir d'una tranquil·litat absoluta davant d'infinitat de situacions que poden passar en el dia a dia. 

Lamentablement, hi ha innombrables casos en què una persona pot ser objecte de reclamació per danys i perjudicis causats involuntàriament a una altra persona o ens. L'assegurança de Responsabilitat Civil és una assegurança fonamental per gaudir de tota tranquil·litat en el dia a dia, així com prevenir les possibles despeses d'indemnització o reclamació. 

 

Els articles 1902, 1903 i 1905 del Codi civil estableixen que aquesta responsabilitat és exigible no només pels actes o omissions propis, sinó pels d'aquelles persones de les quals s'ha de respondre (com a menors d'edat o persones dependents), així com pels danys i perjudicis causats per qualsevol bé animal o de propietat. 

Assegurances de Responsabilitat Civil a Galia: específiques segons la situació

Gran part de les assegurances de la llar (LINK) que trobareu al mercat ofereixen cobertura de Responsabilitat Civil com a cap de família, de manera que en cas de tenir contractada l'assegurança de la llar cal assegurar-se de la cobertura que aquest apartat tingui, i si és suficient no caldrà contractar cap altra assegurança específica. 

No obstant això, hi ha algunes activitats que necessiten una assegurança de Responsabilitat Civil específica. Poseu-vos en contacte amb Galia per contractar qualsevol de les següents assegurances de RC:   RC Caça   RC Pesca


   RC Cap de família


   RC Propietari de cavalls


   RC Gossos de raça perillosa


   RC Propietari immobles


   RC Propietari embarcacions d'esbarjo


   RC Bicicletes i patinets elèctrics


   RC Propietari animals domèstics

Necessiteu saber-ne més?

Sol·liciteu més informació

Com
treballem?

Garantia total

Màxima protecció en cas d'accident

Protecció personalitzada

Cobertures adaptades a cada empresa

Assessorament

Us oferim la solució que necessiteu

Servei personalitzat

Adaptem les garanties de la vostra assegurança

Protecció completa

La vostra pime estarà fora de perill en tot moment

Adaptabilitat

Adaptació completa a les vostres necessitats

Consentiment*
Hidden
Hidden

Articles que potser
us interessin

Obrir xat
T'ajudo a saber el preu de la teva assegurança