Assegurança a tot risc per a empreses

Màxima protecció per a empreses i indústries que necessiten una àmplia cobertura per protegir-se davant de tots els riscos que puguin afectar el seu patrimoni empresarial. 

El assegurança a tot risc per a empreses us ofereix una protecció òptima, amb capacitat d'adaptació a les necessitats reals de la vostra companyia. A Galia hem dissenyat un programa d'assegurances que oferirà cobertura a qualsevol dany material de caràcter accidental que es pugui donar a les instal·lacions de l'empresa. 

 

Aquesta assegurança cobreix tota mena de danys i perjudicis que puguin afectar la vostra companyia, des del robatori de maquinària i mercaderies fins al trencament d'equipaments o avaries. 

Què cobreix l'assegurança a tot risc per a empreses?

Els danys materials són el principal focus de la nostra assegurança a tot risc per a empreses. Les garanties d'aquesta assegurança s'estenen a tota mena de conseqüències accidentals que es puguin presentar, incloent-hi, entre d'altres, el transport de béns. 

 

El robatori, l'avaria d'equips electrònics, l'avaria de maquinària, el trencament de vidres, els rètols i els lluminosos i la pèrdua d'explotació també són riscos coberts per la nostra assegurança a tot risc per a empreses. 

Garanties addicionals de l'assegurança a tot risc empresarial

Noves adquisicions o inversions. Danys per obres de reforma/ampliació/modificació. Reposició de motlles, models, matrius i documents. Honoraris de professionals. Vehicles en repòs. 

Béns temporalment desplaçats. Béns de l'assegurat en poder de tercers. Béns del personal de l'empresa. Fitxers, plànols, fitxers, títols, valors, microfilms. 

Béns durant la seva construcció, instal·lació o muntatge. Danys elèctrics. Danys estètics. Trencament de vidres, vidres, miralls i rètols. Inhabitabilitat o desallotjament forçós. 

Autoritats públiques. Maquinària de procedència estrangera. Matèries primeres de procedència estrangera. Fonamentacions. Vessament de líquids. Honoraris de pèrits. 

Necessiteu saber-ne més?

Sol·liciteu més informació

Com
treballem?

Garantia total

Màxima protecció en cas d'accident

Protecció personalitzada

Cobertures adaptades a cada empresa

Assessorament

Us oferim la solució que necessiteu

Servei personalitzat

Adaptem les garanties de la vostra assegurança

Protecció completa

La vostra pime estarà fora de perill en tot moment

Adaptabilitat

Adaptació completa a les vostres necessitats

Consentiment*
Hidden
Hidden

Articles que potser
us interessin

Obrir xat
T'ajudo a saber el preu de la teva assegurança