Assegurança de caça i pesca Galia

Galia us ofereix l'assegurança obligatòria de caça i l'assegurança de pesca (per a pescadors l'assegurança és obligatòria a les comunitats autònomes d'Andalusia, Catalunya i Regió de Múrcia).

El assegurança de caça és un instrument obligatori per poder obtenir la llicència de caça, ia més és indispensable per poder protegir-se davant de qualsevol incident que pugui ocórrer durant l'esdevenir de la seva activitat. A més, a Galia us oferim cobertures opcionals que podrà incloure a la seva pòlissa per aconseguir una total protecció.

 

D'altra banda, l'assegurança de pesca és obligatòria només en algunes comunitats, encara que és un instrument indispensable per protegir-se davant de possibles reclamacions vinculades a la causa de danys o perjudicis. 

Cobertures de l'assegurança de caça i pesca

L'assegurança obligatòria de caça és una assegurança que s'exigeix per a la pràctica d'aquest esport i cobreix els danys corporals a terceres persones amb un límit de 90.151,82€ per víctima. De fet, la llicència de caça no es pot obtenir sense haver acreditat abans la contractació d'aquesta assegurança. A més, a la Regió de Múrcia també és obligatòria la subscripció d'una assegurança per als accidents sobrevinguts durant la pràctica esportiva de la caça.


Per la seva banda, l'assegurança de pesca és obligatòria a determinades comunitats autònomes (Andalusia, Catalunya i Regió de Múrcia) i cobreix el pagament de les indemnitzacions per danys corporals, materials i perjudicis a tercers per fets derivats de la pesca esportiva amb canya dins del territori nacional.

Cobertures opcionals de l'assegurança de caça i pesca

Necessiteu saber-ne més?

Sol·liciteu més informació

Com
treballem?

Garantia total

Màxima protecció en cas d'accident

Protecció personalitzada

Cobertures adaptades a cada empresa

Assessorament

Us oferim la solució que necessiteu

Servei personalitzat

Adaptem les garanties de la vostra assegurança

Protecció completa

La vostra pime estarà fora de perill en tot moment

Adaptabilitat

Adaptació completa a les vostres necessitats

Consentiment*
Hidden
Hidden

Articles que potser
us interessin

Obrir xat
T'ajudo a saber el preu de la teva assegurança