Assegurança de crèdit i caució per a empreses

L'assegurança de crèdit està pensada per garantir el cobrament de crèdits a favor vostre per part de persones físiques o jurídiques quan es produeix l'incompliment de pagament.

En funció de les necessitats de la vostra empresa, Galia dissenyarà una solució personalitzada per garantir l'estabilitat econòmica de la companyia i proporcionar-vos tranquil·litat absoluta. Amb la nostra assegurança de crèdit i caució, el cobrament per part de persones físiques i jurídiques queda totalment garantit quan es produeixi l'incompliment de pagament per la insolvència dels seus deutors, o altres motius que impedeixin el pagament.

Per què contractar una assegurança de crèdit?

Per oferir-vos una assegurança de crèdit, la nostra corredoria d'assegurances estudiarà, analitzarà i classificarà tots els clients de la vostra empresa, de manera que puguem notificar quines línies de crèdit comercial quedarien cobertes per l'assegurança de crèdit i fins a quin import. Aquesta classificació de clients us permetrà conèixer la valoració de risc sobre els vostres clients i potencials, i quedarà garantida per la indemnització dins de les garanties recollides a la pòlissa.  

 

Això us beneficiarà de dues maneres: per una banda, tindreu sempre la millor informació sobre els seus clients i, de l'altra banda, garantireu l'equilibri de la vostra empresa i la indemnització davant dels riscos d'insolvència.

Per què contractar una assegurança de caució?

Una assegurança de caució és una garantia que cerca assegurar el compliment d'una obligació per part del client davant d'un tercer, designat beneficiari. D'aquesta manera, la vostra empresa garanteix la seva solvència a través d'una companyia d'assegurances, enfront dels vostres clients per incompliment dels seus compromisos legals o contractuals.


L'assegurança de caució és indispensable per a empreses que treballen per a l'administració pública o per a agències de viatges, i obligatori per poder garantir davant de les administracions públiques el compliment de les licitacions aconseguides.

Assegurances de caució per a agències de viatges

Com a corredoria d'assegurances, Galia és especialista al sector dels viatges. Si voleu contractar alguna de les nostres assegurances de caució per a agències de viatges, poseu-vos en contacte amb nosaltres i dissenyarem un pla a mida per a la vostra empresa. 

Necessiteu saber-ne més?

Sol·liciteu més informació

Com
treballem?

Garantia total

Màxima protecció en cas d'accident

Protecció personalitzada

Cobertures adaptades a cada empresa

Assessorament

Us oferim la solució que necessiteu

Servei personalitzat

Adaptem les garanties de la vostra assegurança

Protecció completa

La vostra pime estarà fora de perill en tot moment

Adaptabilitat

Adaptació completa a les vostres necessitats

Consentiment*
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden

Articles que potser
us interessin

Obrir xat
T'ajudo a saber el preu de la teva assegurança