Assegurança d'accidents de conveni obligatori

En funció del sector on estiguin adscrites per conveni, algunes empreses tenen l'obligació de contractar una assegurança d'accidents.

L'assegurança d'accidents de conveni cobreix les indemnitzacions per accident dels treballadors d'una companyia. L'obligació de contractar una pòlissa d'accidents per a empreses dependrà del conveni col·lectiu pel qual es regeix l'empresa, encara que aquesta assegurança pot convertir-se en una eina fonamental per a molts altres sectors. 

 

La majoria de les activitats econòmiques exigeixen contractar una assegurança d'accidents per als seus treballadors: la construcció, l'ensenyament, l'hostaleria, el sector sanitari o el sector de l'oci, entre d'altres. Si voleu contractar una assegurança d'accidents de conveni obligatori, us podem oferir una solució dissenyada totalment a mida.

Per què contractar una assegurança d'accidents per a empreses?

En el dia a dia d'una empresa poden succeir nombrosos incidents que impliquin treballadors, encara que el risc és molt més gran en determinats sectors empresarials com la construcció o el transport. Les cobertures de la pòlissa d'accident per a empreses queden recollides al conveni acordat per a cada activitat econòmica, de manera que us oferirem una pòlissa personalitzada i adaptada al compliment obligatori al mínim preu, perquè complir amb la llei no sigui un problema econòmic.

 

No obstant això, les cobertures més habituals o necessàries en aquest tipus d'assegurances són la mort per accident, la incapacitat permanent total, la incapacitat absoluta o la malaltia professional. 


A Galia ens comprometem a oferir-vos una assegurança personalitzada, que us ofereixi més que les cobertures bàsiques amb límits elevats i primes ajustades.

Necessiteu saber-ne més?

Sol·liciteu més informació

Com
treballem?

Garantia total

Màxima protecció en cas d'accident

Protecció personalitzada

Cobertures adaptades a cada empresa

Assessorament

Us oferim la solució que necessiteu

Servei personalitzat

Adaptem les garanties de la vostra assegurança

Protecció completa

La vostra pime estarà fora de perill en tot moment

Adaptabilitat

Adaptació completa a les vostres necessitats

Consentiment*
Hidden
Hidden

Articles que potser
us interessin

Obrir xat
T'ajudo a saber el preu de la teva assegurança