Assegurança de decessos Galia

Les assegurances de decessos aporten tranquil·litat i ofereixen una ajuda inestimable en situacions difícils en què un familiar mor, posant-ho tot en mans de professionals.

Contracteu una assegurança per decessos adaptada a les vostres necessitats. Us oferim l'opció de posar en mans d'especialistes tots els tràmits relacionats amb el servei funerari en funció de les necessitats de cada família i els desitjos del difunt. 


A més, obtindreu un servei presencial d'acompanyament a disposició de la família, de manera que podreu resoldre qualsevol tràmit oportú, fins i tot els administratius. Amb l'assegurança de decessos de Galia quedarà cobert el cost total dels serveis funeraris.

Què inclouen les nostres assegurances de decessos?

Contractant les nostres assegurances de decessos quedarà garantit el cost total dels serveis funeraris, però això no és tot. També us oferim cobertura integral de totes les despeses del sepeli, així com garanties addicionals per a tota la família. Això converteix l'assegurança de decessos de Galia en un producte complet i interessant. 

 

Algunes de les cobertures incloses en les nostres assegurances de decessos barats són el capital addicional per mort per accident o invalidesa per accident, la defensa jurídica familiar, el subsidi per hospitalització, l'assistència en viatge, la cobertura dental, l'assistència mèdica o la indemnització per part.

 

Tot això, a través d'una pòlissa especialitzada i personalitzada, i obtenint les millors cobertures des del primer dia. D'aquesta manera, si ja esteu assegurats en una altra companyia us mantindrem les mateixes condicions millorant-vos el preu. Descobriu les nostres tarifes i contracteu la vostra assegurança de vida i decessos a mida. 

Des de

2,5€/mes

Necessiteu saber-ne més?

Sol·liciteu més informació

Com
treballem?

Garantia total

Màxima protecció en cas d'accident

Protecció personalitzada

Cobertures adaptades a cada empresa

Assessorament

Us oferim la solució que necessiteu

Servei personalitzat

Adaptem les garanties de la vostra assegurança

Protecció completa

La vostra pime estarà fora de perill en tot moment

Adaptabilitat

Adaptació completa a les vostres necessitats

1
2

Articles que potser
us interessin

Obrir xat
T'ajudo a saber el preu de la teva assegurança