Assegurança de Responsabilitat Civil professional

Us oferim cobertura integral pels danys i perjudicis derivats d'errors o omissions professionals que puguin estar vinculats amb l'exercici de la vostra empresa. 

L'assegurança de Responsabilitat Civil professional de Galia ofereix cobertura pels danys i perjudicis derivats d'errades o omissions professionals, en què hi hagi hagut culpa o negligència, en què pugui incórrer l'empresa i/o els professionals liberals en relació amb l'exercici de l'activitat professional.


Està pensat per a professionals liberals (advocats, metges, enginyers o arquitectes), però també és imprescindible per a centenars d'activitats desenvolupades a través de les activitats pròpies de l'empresa que necessiten aquesta cobertura (consultors de RRHH, serveis de traducció, consultors de tecnologia, etc.).

Què cobreix l'assegurança de Responsabilitat Civil professional?

L'assegurança de RC Professional és un instrument indispensable en una gran quantitat de sectors empresarials, i està dissenyat per cobrir la responsabilitat derivada d'errors, omissions o negligències en l'execució de l'activitat professional que pugui generar un perjudici econòmic, personal o material. 

 

Un exemple seria un tècnic d'escalada que treballa per a una empresa de turisme actiu i que col·loca de manera errònia l'arnès a un client, que pateix una invalidesa en produir-se un accident.

Hi ha diferents límits a tenir en compte a l'hora de contractar una assegurança de Responsabilitat Civil.

Límit per víctima: es correspon amb el màxim que una companyia indemnitzarà per danys personals a cadascuna de les persones que hagin patit. Aquest límit té vital importància i ha d'estar actualitzat als barems actuals d'indemnització.

Límit per sinistre: és la quantitat màxima que una companyia indemnitzarà en un accident, independentment del nombre de víctimes i dels danys personals i materials.

Límit per anualitat: és la suma assegurada màxima que la companyia indemnitzarà anualment, independentment del nombre de sinistres que es declarin al cap de l'any.

Necessiteu saber-ne més?

Sol·liciteu més informació

Com
treballem?

Garantia total

Màxima protecció en cas d'accident

Protecció personalitzada

Cobertures adaptades a cada empresa

Assessorament

Us oferim la solució que necessiteu

Servei personalitzat

Adaptem les garanties de la vostra assegurança

Protecció completa

La vostra pime estarà fora de perill en tot moment

Adaptabilitat

Adaptació completa a les vostres necessitats

Consentiment*
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden

Articles que potser
us interessin

Obrir xat
T'ajudo a saber el preu de la teva assegurança