Assegurances de viatge per a vacances

Les millors assegurances de viatge: amb els límits més elevats del mercat i primes ajustades. Us oferim l'assistència més completa en els vostres viatges.

Galia us ofereix un programa d'assegurances dissenyat a mida tenint en compte les vostres necessitats, amb assistència integral durant el viatge i les millors cobertures per a una total tranquil·litat durant les vacances.


Les nostres assegurances de viatges inclouen les despeses d'assistència mèdica i les despeses de salvament i rescat derivats dels accidents que puguin succeir durant les vacances. També cobreixen les despeses d'anul·lació en cas de no poder fer-se el viatge, assistència per Covid-19 i molt més.

Què inclouen les nostres assegurances de viatge de vacances?

Un viatge de lleure i temps lliure pot requerir de múltiples cobertures, totes elles incloses sense cost addicional a les nostres assegurances de viatges de vacances. Som una corredoria d'assegurances especialitzada en el sector del turisme actiu, cosa que ens permet assessorar els nostres clients des d'un punt de vista professional i personalitzat. 


En funció del tipus de viatge d'oci que vulgueu realitzar, dissenyarem un programa d'assegurances a mida que us servirà per protegir-vos davant de qualsevol dels riscos a què pugueu enfrontar-vos. Les nostres assegurances de viatge inclouen cobertura de responsabilitat civil, despeses d'anul·lació, reemborsament de vacances no gaudides, assistència per Covid i molt més.

Des de

8

Necessiteu saber-ne més?
Calcular assegurança

Sol·liciteu més informació

Com
treballem?

Garantia total

Màxima protecció en cas d'accident

Protecció personalitzada

Cobertures adaptades a cada empresa

Assessorament

Us oferim la solució que necessiteu

Servei personalitzat

Adaptem les garanties de la vostra assegurança

Protecció completa

La vostra pime estarà fora de perill en tot moment

Adaptabilitat

Adaptació completa a les vostres necessitats

Consentiment*
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden

Articles que potser
us interessin

Obrir xat
T'ajudo a saber el preu de la teva assegurança