Assegurances de viatges per a treballadors

Necessiteu assegurar els viatges d'empresa que s'organitzen des de la vostra companyia? Tenim una solució idònia per oferir assistència en viatge als vostres treballadors. 

Des dels nostres inicis com a corredoria d'assegurances som especialistes en el sector dels viatges, de manera que podem oferir-vos les millors solucions si busqueu assegurances de viatges per a treballadors. Assegurar els viatges d'empresa és fonamental per garantir la assistència en viatge davant de qualsevol imprevist o incident que pugui ocórrer a la destinació, i fins i tot abans d'arribar-hi.

Què inclouen les nostres assegurances de viatge per a empreses?

A Galia trobem les millors solucions per oferir-vos assistència integral als vostres viatges d'empresa. Amb aquesta pòlissa no només protegireu els vostres treballadors durant els viatges que puguin realitzar per motius laborals, sinó que també quedaran garantides altres cobertures abans del viatge (si per determinades circumstàncies no es pot arribar a fer). 

 

Les nostres assegurances de viatge per a treballadors i empreses us ofereixen exactament les cobertures que necessiteu en funció del tipus de viatge. 

 

Durant una estada a l'estranger els vostres treballadors han d'estar coberts davant de qualsevol accident fortuït, ja sigui en l'exercici de les seves funcions o bé en els moments de descans. A més, amb aquesta assegurança es garanteix l'assistència mèdica fins i tot per malalties, a part de moltes altres garanties com ara la Responsabilitat Civil, la repatriació o les despeses d'hospitalització.

Necessiteu saber-ne més?

Sol·liciteu més informació

Com
treballem?

Garantia total

Màxima protecció en cas d'accident

Protecció personalitzada

Cobertures adaptades a cada empresa

Assessorament

Us oferim la solució que necessiteu

Servei personalitzat

Adaptem les garanties de la vostra assegurança

Protecció completa

La vostra pime estarà fora de perill en tot moment

Adaptabilitat

Adaptació completa a les vostres necessitats

Consentiment*
Hidden
Hidden

Articles que potser
us interessin

Obrir xat
T'ajudo a saber el preu de la teva assegurança