Assegurances per a empreses Galia

Assegurances personalitzades per a empreses

Solucions a mida en funció del sector empresarial

Cada empresa necessita una assegurança específica en funció del seu sector d'activitat, el seu àmbit geogràfic d'explotació, el seu patrimoni o les responsabilitats a què ha de fer front.

A partir de la nostra anàlisi de gestió de riscos us oferirem un assessorament precís per optimitzar la cobertura que necessiteu.

Com treballem?

Estudi del client

Analitzem les vostres necessitats per adaptar les nostres solucions al vostre cas.

Productes exclusius

La nostra experiència i especialització ens permeten oferir solucions úniques.

Pòlisses personalitzades

Dissenyem i personalitzem les pòlisses perquè obtingui les millors.

Assistència integral

Us oferim assistència global i de forma immediata en cas de sinistre.

*Si ets el president d'una associació, un gremi o representes una agrupació d'empreses o entitats, podem negociar un producte exclusiu per al Sector

La nostra
valor
afegit

Assessorament especialitzat

La nostra experiència, formació i coneixement del sector ens permet identificar les principals necessitats per trobar el millor producte al major preu, a més resoldrem tots els teus dubtes i et guiarem en cas de sinistre.

Professionals de confiança

Som una garantia professional perquè com a corredors d'assegurances comptem amb la formació específica i necessària que ens permet donar resposta a totes les seves necessitats i oferir un assessorament amb rigor i serietat.

Defensa total dels seus interessos

Defensem els interessos dels nostres clients davant de la companyia d'assegurances en cas de necessitat. Fem un seguiment integral dels sinistres, des de la declaració fins al tancament i cobrament de la indemnització.

Tracte personalitzat

El nostre equip humà és el major actiu de l'empresa, persones qualificades, amb vocació de servei i atenció, amb una clara orientació al client, sent aquest el centre de la nostra empresa.

Asseguradores

Treballem amb companyies conegudes i solvents que ofereixen servei a tot el territori nacional, oferint una xarxa de professionals que estarà a la seva disposició quan ho necessiti. Gràcies a la nostra dilatada experiència comptem amb condicions exclusives negociades amb Companyies de Primera línia de solvència contrastada.

Obrir xat
T'ajudo a saber el preu de la teva assegurança