FAQs

Descobriu quines són les preguntes més freqüents dels nostres clients a l'hora de contractar una assegurança amb Galia i trobeu les respostes que estàveu buscant. Recordeu que, si ho desitgeu, podeu contactar amb el nostre equip en l'horari d'atenció al client i us ajudarem a resoldre tots els vostres dubtes.

Solucions adaptades a les vostres necessitats

Una corredoria d'assegurances és una companyia que presta diferents serveis en l'àmbit de les assegurances. El servei més important és el d'exercir com a intermediària entre les necessitats de particulars, empreses o entitats i les companyies asseguradores, és a dir, les empreses que ofereixen assegurances.

 

L'objectiu d'una corredoria d'assegurances és, doncs, oferir assessorament professional pel que fa als productes asseguradors i encarregar-se de la negociació i la comparació (primes, límits, cobertures, avantatges…). Per aquest motiu, són entitats independents que treballen de forma imparcial pel que fa a les asseguradores. 

 

Les companyies asseguradores treballen directament per assumir els riscos de les persones o empreses que estan contractant els seus serveis, a través de diferents productes que sovint exigeixen una negociació prèvia. 

 

La diferència principal entre contractar una assegurança mitjançant una corredoria o fer-ho directament amb una companyia asseguradora és que el primer sistema estalvia al contractista les tasques de negociació i comparació, i permet obtenir un producte fet a mida.

a) A Galia podem oferir-vos condicions exclusives negociades, ja que som una companyia de primera línia amb solvència contrastada.

b) Oferim garantia professional pel fet que com a corredors d'assegurances comptem amb la formació específica i necessària que ens permet donar resposta a totes les vostres necessitats i oferir un assessorament amb rigor i serietat.

c) Oferim la màxima accessibilitat i posem a la vostra disposició tots els mitjans necessaris perquè pugueu contactar amb nosaltres i rebre un tracte personalitzat. Sempre parlareu amb les mateixes persones en funció de les necessitats de cada moment (contractació, sinistres, administració, etc.). 

 

d) Defensem els interessos dels nostres clients davant de la companyia d'assegurances en cas de necessitat.

e) Fem un seguiment integral dels sinistres, des de la seva declaració fins al tancament i el cobrament de la indemnització.

f) Treballem amb companyies conegudes i solvents que ofereixen servei a tot el territori nacional, oferint una xarxa de professionals que estarà a la vostra disposició quan ho necessiteu. 

La Responsabilitat Civil és l'obligació que garanteix el pagament d'indemnitzacions per danys materials o personals causats a terceres persones o patrimoni. D'aquesta manera, es defineix com l'obligació de respondre o reparar els danys que una persona (responsable) hagi causat a una altra.

Àmbit geogràfic de cobertura: fa referència als llocs on l'assegurança empara la cobertura. Per exemple: un àmbit nacional oferiria cobertura pels danys i perjudicis provocats per l'empresa a Espanya, un àmbit Europeu implicaria cobertura per activitats desenvolupades a tot Europa i un Mundial oferiria cobertura a tot el Món.

Àmbit temporal de cobertura: en funció del tipus de cobertura pot ser retroactiva o bé oferir cobertura per reclamacions rebudes posteriors a la renovació del contracte succeïdes durant la seva vigència.

Responsabilitat Civil Explotació

Responsabilitat Civil Immobiliària

Responsabilitat Civil Locativa

Responsabilitat Civil Subsidiària

Responsabilitat Civil Patronal o per Accident Laboral

Responsabilitat Civil de Productes

Responsabilitat Civil Professional

Per a la tramitació de la cobertura d'assistència mèdica, enviar a sinistres@galia.es la documentació següent:

Versió del que ha passat
– Registre de participants de l'activitat (sempre a posteriori de l'accident)

La cobertura inclou assistència mèdica a centres concertats i també de lliure elecció, es dona cobertura a totes les despeses mèdiques que siguin necessàries, trasllats, medicaments, pròtesis, rehabilitacions, visites a especialistes, proves de diagnòstic i molt més.

Des dels nostres inicis com a corredoria d'assegurances som especialistes en l'assistència en viatges d'aventura, ja que tenim una relació excel·lent amb les millors asseguradores i això ens ha permès dissenyar conjuntament un programa d'assegurances exclusiu. 


Us oferim exactament les cobertures que necessiteu en funció del tipus de viatge que vulgueu realitzar, amb primes ajustades i els límits més elevats del mercat. Les nostres assegurances d'assistència en viatges d'aventura tenen en compte més de 120 activitats d'aventura (terrestres, aquàtiques i aèries), i inclouen la responsabilitat civil i altres cobertures indispensables.

Obrir xat
T'ajudo a saber el preu de la teva assegurança