Assegurança col·lectiva de vida per a empreses

L'assegurança de vida per a empreses és un complement retributiu molt valorat pels treballadors, i pot contribuir enormement a la fidelització.

El assegurança col·lectiva de vida per a empreses té com a objectiu protegir de forma econòmica tant els treballadors assegurats com els seus familiars en cas de mort o invalidesa. Si contracta una assegurança de vida per a empreses per protegir els seus treballadors, directius, membres de la junta d'administració o socis, estarà donant solució a moltes de les necessitats que solen sorgir al dia a dia d'una companyia. 

Per què contractar una assegurança de vida per a empreses?

Els increments salarials impliquen sovint sobrecostos indirectes per a una empresa. Contractant una assegurança col·lectiva de vida per als vostres empleats, tindreu la possibilitat d'augmentar el valor percebut pel treballador a un cost més reduït, en un marc que a més afavoreix la fidelització de les relacions amb els vostres empleats.

 

A més, una assegurança de vida per a empreses pot oferir-vos ajuda econòmica en cas de perdre un empleat valuós: en cas de pèrdua d'una persona d'alt valor per a la vostra empresa, podreu crear un fons a través d'una assegurança de vida que us ajudarà a substituir aquesta persona clau. 

No obstant això, les cobertures més habituals o necessàries en aquest tipus d'assegurances són la mort per accident, la incapacitat permanent total, la incapacitat absoluta o la malaltia professional. 

A Galia ens comprometem a oferir-vos una assegurança personalitzada, que us ofereixi més que les cobertures bàsiques amb límits elevats i primes ajustades.

Garanties de l'assegurança de vida col·lectiva

   Defunció: l'assegurança de vida beneficiarà els familiars dels vostres empleats en cas de mort, garantint que puguin seguir amb la mateixa qualitat de vida després de la pèrdua.

   Invalidesa: l'assegurança de vida per a empreses ofereix cobertura en cas d'invalidesa d'un empleat. En funció del grau d'invalidesa, les seves necessitats econòmiques poden variar i és important que l'empresa hi pugui fer front.

Necessiteu saber-ne més?

Sol·liciteu més informació

Com
treballem?

Garantia total

Màxima protecció en cas d'accident

Protecció personalitzada

Cobertures adaptades a cada empresa

Assessorament

Us oferim la solució que necessiteu

Servei personalitzat

Adaptem les garanties de la vostra assegurança

Protecció completa

La vostra pime estarà fora de perill en tot moment

Adaptabilitat

Adaptació completa a les vostres necessitats

Consentiment*
Hidden
Hidden

Articles que potser
us interessin

Obrir xat
T'ajudo a saber el preu de la teva assegurança