Assegurança de salut per a col·lectius

Una assegurança per a empreses que oferirà múltiples avantatges tant a la companyia com als seus empleats, a més de millorar i fidelitzar la relació entre les dues parts.

L'assegurança de salut per a col·lectius ofereix la possibilitat de comptar amb un equip mèdic a disposició dels vostres empleats en el moment que ho necessitin, sense esperes i amb capacitat per triar els millors especialistes. 

 

Està demostrat que l'assegurança mèdica d'empresa millora la competitivitat i la productivitat, atès que els empleats que tenen una salut millor tenen major capacitat de treball. A més, acaba convertint-se en una eina de negociació entre el treballador i l'empresa, i fomenta un compromís més gran per part del treballador. 

Avantatges de l'assegurança de salut per a col·lectius

A més d'afavorir la relació de l'empresa amb els empleats, l'assegurança de salut per a col·lectius afavoreix la imatge corporativa de l'empresa. Així mateix, diversos estudis demostren que es produeix una reducció de l'absentisme laboral entre els empleats que tenen una assegurança de salut, gràcies a la reducció de les llistes d'espera i la disposició de tractaments des del primer dia. 

 

Per als empleats, l'assegurança mèdica d'empresa té beneficis com la conciliació entre la vida familiar i la laboral, o el fet que els primers 500 € de l'assegurança estan exempts d'IRPF per cada membre de la família inclòs a la pòlissa. A més, el cost de l'assegurança de salut a través de l'empresa implica un cost menor en condicions de contractació molt avantatjoses. A Galia us oferim les millors condicions per adaptar l'assegurança de salut per a col·lectius a les vostres necessitats. 

Necessiteu saber-ne més?

Sol·liciteu més informació

Com
treballem?

Garantia total

Màxima protecció en cas d'accident

Protecció personalitzada

Cobertures adaptades a cada empresa

Assessorament

Us oferim la solució que necessiteu

Servei personalitzat

Adaptem les garanties de la vostra assegurança

Protecció completa

La vostra pime estarà fora de perill en tot moment

Adaptabilitat

Adaptació completa a les vostres necessitats

Consentiment*
Hidden
Hidden

Articles que potser
us interessin

Obrir xat
T'ajudo a saber el preu de la teva assegurança