Assegurances d'esquí: assistència en viatge

Galia us ofereix la millor assistència en els vostres viatges d'esquí, esquí de muntanya, travesses o snowboard. Descobriu els avantatges de contractar una pòlissa dissenyada totalment a mida.

Un dels beneficis que obtindreu contractant les nostres assegurances d'esquí és que us oferirem una pòlissa a mida, dissenyada especialment per a les vostres necessitats. 

 

El nostre programa d'assegurances d'esquí ofereix assistència integral en viatge, incloent activitats com l'esquí, el surf de neu o l'esquí de travessa, entre altres. Us garantim assistència sanitària sigui on sigui, incloent les despeses de salvament i rescat, així com el reemborsament de forfet o de les classes d'esquí no realitzades.

Què inclouen les nostres assegurances d'esquí?

Si esteu pensant a organitzar un viatge d'esquí, snowboard o esquí de muntanya a Espanya o en estacions d'esquí internacionals, us podem oferir un programa d'assegurances exclusivament pensat per a aquest tipus d'activitat. L'assistència en viatge és fonamental a qualsevol sortida a la neu, i Galia té una pòlissa que pot incloure sense cost tot el que necessiteu. Treballem amb els límits més elevats del mercat i oferim les primes més ajustades, tot això amb la garantia d'obtenir cobertures àmplies que us protegeixin de qualsevol mena de risc.

 

Les nostres assegurances d'esquí inclouen cobertura integral d'accidents, despeses de trineu o ambulància, reemborsament de forfet no utilitzat i de classes d'esquí no realitzades, despeses per tornada anticipada i molt més.

 

Les nostres assegurances d'esquí inclouen esquí, snow, esquí alpí, esquí de muntanya o esquí de travessa. Amb tot això, volem que obtingueu les millors cobertures perquè qualsevol dels riscos a què s'exposi la vostra companyia, club o associació quedin coberts. 

Des de

15

Necessiteu saber-ne més?
Calcular assegurança

Sol·liciteu més informació

Com
treballem?

Garantia total

Màxima protecció en cas d'accident

Protecció personalitzada

Cobertures adaptades a cada empresa

Assessorament

Us oferim la solució que necessiteu

Servei personalitzat

Adaptem les garanties de la vostra assegurança

Protecció completa

La vostra pime estarà fora de perill en tot moment

Adaptabilitat

Adaptació completa a les vostres necessitats

Consentiment*
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden

Articles que potser
us interessin

Obrir xat
T'ajudo a saber el preu de la teva assegurança