Assegurança de cancel·lació de viatge

Si busqueu una assegurança de cancel·lació de viatge per qualsevol motiu, us podem oferir la millor pòlissa, adaptada a les vostres necessitats i amb una cobertura excepcional.

Actualment és imprescindible protegir els vostres viatges amb una assegurança de cancel·lació òptima, que asseguri el reemborsament de les despeses generades arran de l'anul·lació o cancel·lació.


La nostra assegurança de cancel·lació de viatge us assegura el reemborsament de les despeses d'anul·lació generades des de la contractació de l'assegurança fins a la tornada. Galia us ofereix cobertura per protegir-vos davant d'imprevistos que puguin sorgir o contratemps que puguin impedir la realització del viatge programat, així com la interrupció del mateix una vegada a la destinació.

Què inclou la nostra assegurança de cancel·lació de viatge?

L'assegurança de cancel·lació de viatge de Galia us ofereix una cobertura excepcional amb primes molt ajustades, gràcies a la nostra excel·lent relació amb les millors companyies asseguradores especialistes en viatges.

 

Les nostres assegurances de viatge per cancel·lació cobreixen la despesa íntegra de vols, bitllets i reserva d'allotjaments o activitats, a més de totes aquelles despeses contractades amb anterioritat a l'inici del viatge i que per diferents motius no poden ésser reemborsats pel proveïdor, allotjament o companyia. 


Si el vostre viatge no es pot fer per anul·lació, heu de saber que la nostra assegurança de cancel·lació de viatges inclou més de 25 causes en la cobertura. A més, us oferim cobertura no només abans de viatjar sinó també a la destinació. Tot això amb la possibilitat de triar el límit màxim que cal assegurar. L'assegurança de viatges per cancel·lació de Galia és vàlida per a vols, estada en allotjaments i la resta de reserves de viatge.

Des de

21

Necessiteu saber-ne més?

Sol·liciteu més informació

Com
treballem?

Garantia total

Màxima protecció en cas d'accident

Protecció personalitzada

Cobertures adaptades a cada empresa

Assessorament

Us oferim la solució que necessiteu

Servei personalitzat

Adaptem les garanties de la vostra assegurança

Protecció completa

La vostra pime estarà fora de perill en tot moment

Adaptabilitat

Adaptació completa a les vostres necessitats

Consentiment*
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden

Articles que potser
us interessin

Obrir xat
T'ajudo a saber el preu de la teva assegurança