Treballa amb nosaltres

Si sou agent, corredor o voleu ampliar la vostra activitat comercial al sector assegurador, us convidem a unir-vos a nosaltres. Dissenyarem conjuntament un projecte amb l'objectiu d'aconseguir una línia de negoci rendible que us ofereixi satisfacció tant a nivell professional com personal.

Oportunitats de negoci exclusives

Galia és especialista en la negociació amb companyies líders del mercat nacional i internacional pel que fa a productes exclusius que impliquen més especialització. Tot això, amb costos més reduïts que impliquen una important penetració de mercat amb resultats a curt termini.

Gestió especialitzada de sinistres

El departament de gestió de sinistres de la corredoria vetlla per tots i cadascun dels interessos dels nostres clients. Gràcies al nostre sistema d'atenció, gestió i seguiment, els vostres clients obtindran el suport que necessiten en tot moment i en qualsevol fase del seu procés.

Gestió integral administrativa

La centralització de la gestió administrativa ens permet incrementar la rendibilitat del negoci i la seva eficiència. A Galia, treballem de forma centralitzada per garantir que qualsevol tràmit o gestió sigui còmode per als nostres clients i es resolgui de manera eficient, en simples passos.

Departament de màrqueting

A Galia creem campanyes per als clients del grup i específiques per als nostres col·laboradors en funció del que necessitin. El nostre departament de màrqueting està format per professionals amb experiència i coneixement que treballen amb les noves plataformes de comunicació.

Programa de formació continuada

La formació és un pilar bàsic i fonamental per a la consecució de qualsevol objectiu empresarial, per això la promovem. El nostre equip està constantment aprenent i formant-se per adaptar-se a les noves necessitats del mercat, i ser coneixedor de les tendències per les quals es regeix el nostre sector.

Programari de gestió especialitzat

Posem a la vostra disposició multitarificador, CRM i totes les eines per desenvolupar de forma eficient l'activitat asseguradora. El nostre equip ha desenvolupat diferents tecnologies per tal de centralitzar qualsevol tipus de gestió i poder oferir resposta de forma ràpida i eficient.

Cobertura legal i administrativa

La professionalització del sector assegurador redunda en la millora de la qualitat i la transparència dels serveis als clients. No obstant això, la pressió administrativa augmenta en exigir més requisits i més cobertura legal. En aquest cas, ens ocupem de tot perquè no us hagueu de preocupar per res.

Assistència telemàtica en línia

El departament informàtic de Galia vetllarà en tot moment per estar a la vostra disposició quan ho necessiteu. Així, solucionarà tots els problemes tècnics que puguin sorgir i us proporcionarà les eines necessàries perquè pugueu desenvolupar la seva feina de forma eficient i amb normalitat.

Estàs
interessat?

Si voleu formar part del nostre equip i començar a col·laborar amb Galia, ompliu els camps del formulari i us contactarem en un termini màxim de 48 hores.

Consentiment*
Hidden
Hidden

Obrir xat
T'ajudo a saber el preu de la teva assegurança