Cobertura preventiva i revisions regulars. Tria la millor assegurança de salut

La salut és un dels actius més valuosos que posseïm, i tenir-ne cura hauria de ser una prioritat fonamental en les nostres vides.

Tot i això, la clau del benestar i la salut no només rau en l'atenció mèdica quan sorgeixen problemes, sinó també en la prevenció i detecció primerenca de possibles complicacions.

Aquest article explorarem la importància de la cobertura preventiva en les assegurances de salut i la realització regular de revisions mèdiques com a elements crucials per garantir un futur saludable ia més, et donem algunes claus perquè puguis contractar la millor cobertura al millor preu.

Cobertura preventiva i detecció primerenca

Les assegurances de salut que prioritzen la cobertura preventiva no només brinden tranquil·litat financera en moments de malaltia, sinó que també fomenten pràctiques saludables i revisions regulars.

Això inclou des de vacunes, fins a hàbits de vida saludables, passant per la detecció primerenca de possibles problemes de salut mitjançant exàmens mèdics regulars.

En general, les assegurances de salut que ofereixen cobertura per a revisions preventives incentiven les persones a sotmetre's a exàmens periòdics, conduint a una millor gestió de la salut a llarg termini.

Beneficis de la cobertura preventiva i les revisions regulars

1.- Reducció de costos a llarg termini

Tot i que la idea de pagar primes mensuals per una assegurança de salut pot semblar una despesa addicional, la realitat és que és una inversió que pot proporcionar una reducció significativa de costos a llarg termini.

La detecció primerenca de malalties sovint significa tractaments menys invasius i costosos, evitant així despeses mèdiques considerables que podrien sorgir si una condició es descobreix en una etapa avançada.

2.- Millora de la qualitat de vida

La salut no és només l'absència de malaltia, sinó també de la qualitat de vida.

Els exàmens mèdics, a més de detectar malalties, ofereixen l'oportunitat de rebre assessorament sobre estil de vida i canvis en la dieta que poden millorar la qualitat de vida duna persona.

3.- Enfocament en la salut mental

Les revisions regulars poden ajudar a identificar problemes de salut mental abans que s'agreugin, permetent intervencions primerenques i un tractament efectiu.

Les assegurances que reconeixen la importància de la salut mental com a part integral de latenció mèdica general són fonamentals per abordar les complexitats de la salut en la seva totalitat.

Contribució a la sostenibilitat del sistema de salut

Un enfocament preventiu en les assegurances de salut contribueix a la sostenibilitat del sistema de salut en conjunt.

La prevenció i la detecció primerenca redueixen la càrrega sobre els recursos mèdics en disminuir la prevalença de malalties avançades i cròniques, permetent així una distribució més equitativa dels serveis de salut.

Claus per contractar una assegurança mèdica privada de qualitat

A l'hora de contractar una assegurança de salut, cal fixar-se molt bé en la lletra petita, ja que la diferència entre unes assegurances i altres radica principalment en conceptes que passen desapercebuts, i que a la llarga són molt importants.

Alguns factors que has de tenir en compte són:

CoberturaBàsicaAssistència primària: atenció sanitària general i pediàtrica.
Urgències 24 hores a casa ia la clínica.
Hospitalització: despeses de quiròfan, productes anestèsics i medicaments, material de cura i ingrés sense límit de dies.
Obstetrícia i part: seguiment de l'embaràs, preparació i assistència al part.
Proves diagnòstiques: ginecologia, urologia, radiologia i anàlisi Intervencions quirúrgiques.
CompletaSegur dental: odontologia preventiva, neteja bucodental, segellat de fissures, radiografies, proves de diagnòstic i endodòncies.
Fisioteràpia i rehabilitació
Assistència a l'estranger
Podologia: consultes i cures
Model de pagamentAmb copagamentEs paga una quantitat de diners extra per utilitzar el servei mèdic, però que no va inclòs a la quota mensual de l'assegurança de salut.
Sense copagamentEs paga una única prima mensual, sense importar el nombre de vegades que l'assegurat faci ús dels serveis contractats.
Amb reemborsamentEs paga al facultatiu la consulta i l'asseguradora reemborsa dit entre el 80 i el 90 % del dit import posteriorment.
MancaCorrespon al temps despera que lassegurat ha de complir per fer ús dels serveis de lassegurança de salut, pot ser de determinats mesos en funció de la cobertura.3 mesos: per a intervencions sense hospitalització o segona opinió mèdica.
6 mesos: per a algunes proves diagnòstiques, tècniques especials de tractament, ingressos hospitalaris o intervencions.
8 o 10 mesos: per a embarassos i parts, tractaments relatius a la infertilitat o trasplantaments.
EdatLes asseguradores de salut solen establir els 65 anys com a edat màxima per a la contractació. No obstant això, algunes companyies ofereixen assegurances a un preu més elevat als més grans de 65 anys, ja que hi ha més risc.
DuradaDurada de 12 mesos des del moment de la signatura del contracte.
Durada fins al final de l´any natural, amb renovació automàtica per un altre any natural.
Qüestionari de salutAbans de la contractació, cada asseguradora sol·licitarà la informació bàsica per determinar les cobertures que contindrà l'assegurança mèdica privada. En aquest test, us informarem de l'estat de salut del pacient de manera actualitzada.
IndisputabilitatÉs una clàusula que indica que l'asseguradora no pot rescindir el contracte quan el prenedor tingui una malaltia preexistent, però que no conegués a l'hora d'iniciar el contracte.

En aquest context, fer ús d'un comparador d'assegurances de salut permetrà a lusuari veure totes les assegurances del mercat en uns segons, evitant perdre el temps visitant la pàgina web de cada asseguradora.

A més, és una eina que només selecciona les assegurances amb una bona qualitat preu, descartant aquells que ofereixen a un major preu, cobertures similars.

Necessiteu més informació? Truqueu-nos o contacteu amb nosaltres

Descobriu totes les assegurances de Galia

Categories

Posts relacionats

No s'han trobat publicacions per als paràmetres de consulta proporcionats.

Obrir xat
T'ajudo a saber el preu de la teva assegurança