Sobre nosaltres

Galia, servei i compromís

Galia és una corredoria d'assegurances amb més de 40 anys d'experiència al mercat assegurador. La nostra tasca professional se sustenta en una clara vocació de servei i atenció al client des de la més rigorosa independència respecte a les entitats asseguradores. Això ens converteix en partners imparcials a la recerca de les millors solucions per als nostres clients.

Productes exclusius

Tracte personalitzat

Assistència integral

Coneixeu-nos

A la mida de les vostres necessitats

Representem els nostres clients davant les entitats asseguradores, ocupant-nos de defensar els seus interessos i efectuant un seguiment constant de les pòlisses contractades. 


A Galia oferim assessorament professional, imparcialitat i independència. Aquests són els principis que inspiren la nostra feina en el dia a dia. Oferim als nostres clients una anàlisi objectiva de les seves necessitats i elaborem programes específics d'assegurances. La nostra experiència i el coneixement que el nostre equip té del sector ens permeten donar resposta a totes les necessitats dels nostres clients.

Abordem els nostres objectius des d'un punt de vista honest i professional, oferint un producte específic i personalitzat que realment cobreixi les necessitats de cada client. Treballem amb l'objectiu d'aconseguir productes exclusius que ofereixin una major especialització de les cobertures i les garanties, tant a nivell empresarial com particular, amb un ajustament de primes. 

 

Mantenir independència professional davant de les companyies és clau per a Galia. Això ens permet oferir un servei integral als nostres clients mentre defensem els seus interessos davant de les mateixes companyies i a tots els nivells.

Tenim clara la nostra filosofia i treballem per mantenir-la com a eix de tota la nostra feina. A Galia volem ajudar les persones en particular i la societat en general, a més de protegir el medi ambient i el món en què vivim. Per això, la corredoria col·labora de manera activa en la realització i el desenvolupament de projectes d'ajuda humanitària per als qui més ho necessiten, juntament amb fundacions i organitzacions.

 

Conscients de la importància de la protecció ambiental, promovem l'eliminació del paper i oferim tota la nostra documentació en format digital, contribuint així a la reducció de la petjada de carboni.

Les nostres
Valors

Professionalitat

La nostra formació ens permet donar resposta a les vostres necessitats amb rigor

Accessibilitat

Posem a la vostra disposició els mitjans necessaris per contactar amb Galia

Independència

Defensem sempre els vostres interessos davant de les companyies d'assegurances

Compromís

Us oferim un seguiment integral dels sinistres, de principi a fi

Experiència

La nostra àmplia experiència ens permet comptar amb condicions exclusives

Proximitat

Treballem amb companyies que ofereixen servei a tot el territori nacional

Humanitat

El nostre equip humà és el major actiu i posa el client al centre

Com ens valoren?

El que opinen els nostres clients

La confiança que els nostres clients dipositen a Galia és clau per a nosaltres

M'agradaria destacar la professionalitat de la Verònica. Ha resolt tots els nostres dubtes, ens ha assessorat de meravella fent notar el seu ampli coneixement en aquest terreny. També esmentar la seva ràpida resposta i disponibilitat. Recomano 100% a aquesta professional. S'ha convertit en la nostra lleial assessora d'assegurances. Gràcies Verónica, ens has ajudat molt.

Gabriela Moreno Bergareche

Local Guide

L'atenció rebuda per la Carmen i la Carol (que en el meu cas ha estat amb qui he tingut el gust de tractar) ha estat molt agradable, a més de ser eficaç. He tingut un parell de contratemps i la rapidesa i facilitat de gestió han fet que la situació tornés a la normalitat amb agilitat i bona entesa. Gràcies especialment a vosaltres i a tot l'equip.

Kike Quadres

Excel·lent gestió i treball. Bona relació qualitat/preu. La Lili ha estat sempre molt atenta i disposada a respondre i solucionar dubtes. No he tingut mai problemes per posar-me en contacte amb ells. Bona empresa i 100% recomanable

Administrador IBBN

Gran equip de professionals. Estem força satisfets amb la gestió i les diferents propostes que ens van oferint des de fa força anys. Moltes gràcies per la vostra feina

Tirolines GO¡ Madrid

Obrir xat
T'ajudo a saber el preu de la teva assegurança