Gestionem les teves pòlisses

Gestionem totes les teves pòlisses i te les revisem perquè obtinguis les millors condicions cada any. Si tens assegurances a través d'altres mediadors d'assegurances amb un simple procés, pots traslladar-nos les assegurances perquè te'ls puguem gestionar sense Costos.

Amb Galia pots tenir totes les assegurances ben gestionades i al millor preu. En omplir aquest formulari dónes la teva autorització davant les companyies d'assegurances perquè passem a gestionar les assegurances i siguem els teus representants davant la companyia, així podrem revisar les assegurances per millorar les teves condicions, defensar els teus interessos davant la companyia i oferir-te un servei integral en cas de sinistre, a més sense cap mena de cost per a tu.

Companyies amb assegurances contractades*
Identifica les companyies on tens contractades actualment les assegurances
Adjunteu les dues cares del vostre document d'identitat (.png, .jpg, .jpeg, .gif...)
Deixeu fitxers aquí o
Màx. mida del fitxer: 20 MB.
  Restableix la signatura Signatura bloquejada. Restableix per tornar a signar
  Canvi mediador*

  Avantatges

  1. Tenim condicions exclusives negociades amb Companyies de Primera línia de solvència contrastada, t'aportem una àmplia oferta d'assegurances al millor preu i amb les cobertures més àmplies del mercat.
  2. Som una garantia professional perquè com a corredors d'assegurances comptem amb la formació específica i necessària que ens permet donar resposta a totes les seves necessitats i oferir un assessorament amb rigor i serietat.
  3. Oferim la màxima accessibilitat i posem a la vostra disposició tots els mitjans necessaris perquè pugueu contactar amb nosaltres amb un tracte personalitzat. Sempre parlarà amb les mateixes persones en funció de les necessitats de cada moment (contractació, sinistres, administració, etc.).
  4. Defensem els interessos dels nostres clients davant de la companyia d'assegurances en cas de necessitat, som totalment independents i ens devem exclusivament als nostres clients.
  5. Fem un seguiment integral dels sinistres, des de la declaració fins al tancament i cobrament de la indemnització. Realitzem totes les gestions en la tramitació amb les companyies asseguradores, vetllant en tot moment pels seus interessos.
  6. Treballem amb companyies conegudes i solvents que ofereixen servei a tot el territori nacional, oferint una xarxa de professionals que estarà a la seva disposició quan ho necessiti
  Obrir xat
  T'ajudo a saber el preu de la teva assegurança