Assegurances per a esports d´aventura i turisme actiu

Busquem solucions personalitzades per a clubs, associacions i empreses que vulguin assegurar de manera eficient les activitats d'aventura i turisme actiu. Tot això, després d'una anàlisi prèvia de les necessitats dels nostres clients i un assessorament personalitzat totalment imparcial pel que fa a les asseguradores.

Per què necessites una bona assegurança per a esports d'aventura?

Quan es tracta de la pràctica d'esports d'aventura, sempre hi ha un cert nivell de risc. Fins i tot els esports més senzills tenen la possibilitat de posar fi a lesions o accidents.

Per això, és fonamental comptar amb una bona assegurança de Responsabilitat Civil, que inclogui la responsabilitat Civil professional dels tècnics esportius de Turisme Actiu i aventura, a més de l'assegurança d'accidents per als participants en esports d'aventura que et protegeixi en cas de qualsevol imprevist .

Aquestes assegurances de turisme actiu esports d'aventura poden cobrir una àmplia gamma de situacions, com lesions, despeses mèdiques, pèrdua d'equipatge en assegurances de viatge amb esports d'aventura, reemborsament de despeses i responsabilitat civil, entre d'altres, cosa que us donarà la tranquil·litat saber que estàs protegit davant de qualsevol eventualitat que pugui sorgir durant les teves activitats d'aventura.

Les nostres assegurances d'esports d'aventura i turisme actiu

La nostra àmplia experiència i coneixement del sector ens permet oferir-vos les millors assegurances de turisme actiu i aventura, perquè els vostres clients gaudeixin de les activitats d'aventura amb la màxima tranquil·litat.

T'ajudem a triar la millor assegurança d'esports d'aventura i turisme actiu

A Galia, entenem les necessitats úniques d'aquells que gaudiu de les activitats i esports d'aventura juntament amb el turisme actiu. És per això que et podem oferir assegurances de turisme actiu personalitzades i adaptades a les teves necessitats específiques.

El nostre equip d'experts en assegurances d'esports d'aventura us poden ajudar a seleccionar el més adequat, tenint en compte les vostres necessitats, el tipus d'esport que practiques i qualsevol altra consideració rellevant.

A més, t'oferim assessorament i suport en tot moment, perquè tinguis la tranquil·litat de saber que estàs protegit abans, durant i després de les teves activitats d'aventura

  • Podem crear un pla d' assegurances de viatge d'aventura a mida perquè puguis viatjar i fer turisme actiu amb total tranquil·litat.
  • La nostra assegurança d'esports d'aventura s'ajusta a diferents activitats perquè no t'hagis de preocupar en cas d'accident (cicloturisme, senderisme, esdeveniments esportius o centres hípics, per exemple).
  • És molt important que els professionals del sector disposin d'una cobertura de responsabilitat civil per cobrir possibles negligències professionals o omissions. A Galia, oferim assegurances específiques per a tots ells. L' assegurança de guies de muntanya, tècnics esportius i monitors de lleure i temps lliure també inclou la responsabilitat civil patronal, és a dir, cobertura davant de reclamacions de treballadors en cas d'accidents.
  • La manca d'una assegurança de turisme activa pot comportar pèrdues econòmiques per a la teva empresa. És important protegir-la amb l'assegurança d'empreses de turisme actiu, ja que així no hi haurà conseqüències econòmiques per organitzar activitats d'aventura.
 

En resum, les assegurances per a esports d'aventura i turisme actiu són una forma important de protegir-vos mentre gaudiu d'activitats a l'aire lliure i esports extrems. En obtenir una pòlissa adequada, viatgers i empreses podeu tenir la tranquil·litat de saber que esteu coberts en cas d'accidents o emergències.

Obrir xat
T'ajudo a saber el preu de la teva assegurança