Instal·lacions d'Aventura

ASSEGURANCES PER A SALES D'ESCALADA, ROCÒDROMS I BOULDERS

Qualsevol instal·lació d'aventura necessita una bona assegurança per a activitats de lleure que cobreixi les instal·lacions, la responsabilitat civil imputable a l'empresa organitzadora d'aquestes activitats i una assegurança d'accidents que cobreixi l'assistència mèdica per als participants de les activitats.

A Galia oferim assegurances per a empreses multiaventura fetes a mida i personalitzable en funció de les vostres necessitats.

Podem donar cobertura exclusivament a les instal·lacions, ja sigui per a la part de continent i contingut o només al contingut i responsabilitat civil, incloent serveis addicionals com a botiga, bar, restaurant a més de la possibilitat d'incloure activitats outdoor i cobertura mèdica per als participants no federats a les classes organitzades.

QUIN TIPUS D'ACTIVITATS NO FEDERATIVES I MULTIAVENTURA COBRIM

Oferim cobertura per a tot tipus d´instal·lacions d´aventura, parcs d´aventura als arbres, parcs de tirolines, rocòdroms, sales d´escalada, boulder, parcs infantils entre d´altres.
La nostra experiència i especialitat ens permet comptar amb assegurances per a activitats de lleure dissenyades per donar cobertura a totes les vostres necessitats, adaptant el risc a les diferents tipologies de risc, incloent serveis addicionals com poden ser lloguer de material, servei de restauració o articles a la venda .

QUINES COBERTURES OFERIM?

Cobertures ofertes en les assegurances per a Empreses Multiaventura

Dins de l'assegurança multirisc s'inclouen cobertures com l'Incendi, els trencaments, els danys per aigua, els fenòmens atmosfèrics, el robatori de béns i els danys elèctrics, entre d'altres.

La cobertura es personalitza a mida en funció de les necessitats del propietari o llogater, amb possibilitat de donar cobertura a instal·lacions a l'aire lliure i en despoblat entre altres condicions especials de cobertura.

Cobertures per a l'assegurança de Responsabilitat Civil per a Sales d'Escalada, Parcs d'Aventura i Rocòdroms

La pòlissa de responsabilitat civil ofereix cobertura per a centres que fan activitats d'aventura, ja siguin empreses, escoles, clubs o associacions.

S'hi inclouen les responsabilitats per danys i perjudicis causats als participants de les activitats, incloent-hi les responsabilitats civils professionals dels tècnics d'escalada.

Límits assegurats

 • Límit anual personalitzable de 602.000 € a 3.000.000 €
 • Límit per víctima 600.000 €
 • Franquícia a partir de 300 €
 • Possibilitat d'eliminar la franquícia per exigència legislativa

Garanties

 • Responsabilitat civil explotació
 • Responsabilitat civil immobiliària
 • Responsabilitat civil locativa
 • Responsabilitat civil subsidiària
 • Responsabilitat civil creuada
 • Responsabilitat civil patronal o per accident laboral
 • Responsabilitat civil de productes
 • Responsabilitat civil professional

Cobertures per a l'assegurança d'Accidents per a activitats d'Escalada a Rocòdrom i Parcs d'Aventura

L'assegurança d'accidents ofereix cobertura per defunció, invalidesa i assistència mèdica als participants a les activitats organitzades a Instal·lacions i parcs d'aventura.

Per això, és molt important comptar amb una cobertura àmplia i especialitzada en la garantia dassistència mèdica. De la mateixa manera, és imprescindible per a la realització de cursos o en el cas d'activitats regulades pels decrets d'esports i aventura de les diferents comunitats autònomes.

GARANTIESCAPITALS ASSEGURATS
MORT PER ACCIDENT7.500 €
INVALIDESA PER ACCIDENT15.000 €
ASSISTÈNCIA SANITÀRIA A CENTRES CONCERTATSIL·LIMITAT

PER QUÈ GALIA ASSEGURANCES? QUÈ ENS DIFERÈNCIA A LES ASSEGURANCES PER A SALES D'ESCALADA?

Tenim una àmplia experiència i trajectòria en aquest sector que ens ha permès tancar acords de cobertura amb companyies de primera línia del sector assegurador en condicions especials tant de cobertura com de preu. S'hi inclouen:

 • Possibilitat d'incloure instal·lacions en despoblat
 • Responsabilitat civil professional dels tècnics.
 • Cobertura per a voluntaris a escoles, associacions i clubs.
 • Pòlissa d'accidents innominada, no necessita declarar els noms i els cognoms dels assegurats.
 • Cobertura Il·limitada d'assistència mèdica

COM ACTUAR EN CAS D'ACCIDENT O RECLAMACIÓ

Un cop contractada l'assegurança rebràs protocols dactuació, parts dassistència i guies dactuació en cas daccident esportiu. Sempre és important aplicar el Protocol PAS:

Protegir

al ferit ia nosaltres mateixos, situant-nos fora de la zona de Perill

Avisar

en funció de la gravetat d'aquest trucar directament al 112 o bé per telèfon (24 x 365) a la companyia d'assegurances per sol·licitar atenció mèdica sense abandonar el ferit.

Socórrer

al perjudicat en la mesura dels vostres coneixements en primers auxilis.

Un cop rebuda l'atenció d'urgències, Galia assegurances s'encarregarà de gestionar tot el necessari perquè l'accidentat rebi l'atenció que calgui.

En cas que rebis qualsevol reclamació per danys i perjudicis, posa't en contacte amb nosaltres, ens encarregarem de la teva seguretat i protecció.

Calcula la teva assegurança

Obrir xat
T'ajudo a saber el preu de la teva assegurança