Donar-me d'alta com a client

Vols ser client de Galia?
Si encara no ets client de Galia i vols començar a gaudir de les condicions especials de les nostres assegurances, omple aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu per crear el teu pla d'assegurances personalitzat.

Si vols donar-te d'alta com a client perquè puguem fer-te un estudi a mida de totes les assegurances que puguis necessitar o bé ja has rebut una proposta nostra i la vols acceptar, omple tots els camps del formulari i contactarem amb tu per continuar amb la gestió de les teves assegurances.

Adjunteu les dues cares del vostre document d'identitat (.png, .jpg, .jpeg, .gif...)
Deixeu fitxers aquí o
Màx. mida del fitxer: 20 MB.
  Restableix la signatura Signatura bloquejada. Restableix per tornar a signar

  Avantatges

  1. Tenim condicions exclusives negociades amb Companyies de Primera línia de solvència contrastada, t'aportem una àmplia oferta d'assegurances al millor preu i amb les cobertures més àmplies del mercat.
  2. Som una garantia professional perquè com a corredors d'assegurances comptem amb la formació específica i necessària que ens permet donar resposta a totes les seves necessitats i oferir un assessorament amb rigor i serietat.
  3. Oferim la màxima accessibilitat i posem a la vostra disposició tots els mitjans necessaris perquè pugueu contactar amb nosaltres amb un tracte personalitzat. Sempre parlarà amb les mateixes persones en funció de les necessitats de cada moment (contractació, sinistres, administració, etc.).
  4. Defensem els interessos dels nostres clients davant de la companyia d'assegurances en cas de necessitat, som totalment independents i ens devem exclusivament als nostres clients.
  5. Fem un seguiment integral dels sinistres, des de la declaració fins al tancament i cobrament de la indemnització. Realitzem totes les gestions en la tramitació amb les companyies asseguradores, vetllant en tot moment pels seus interessos.
  6. Treballem amb companyies conegudes i solvents que ofereixen servei a tot el territori nacional, oferint una xarxa de professionals que estarà a la seva disposició quan ho necessiti
  Obrir xat
  T'ajudo a saber el preu de la teva assegurança