Corredoria d'assegurances Galia

Gestió integral
d'assegurances
Cobertures
personalitzades
Anterior
Pròxim

Les nostres especialitats

Corredoria d'assegurances de lleure i entreteniment

Treballem amb les millors companyies asseguradores per oferir les cobertures més àmplies del mercat i els límits més elevats.

Assegurances a mida

Dissenyem la vostra pòlissa a mida

Galia és una corredoria d'assegurances amb experiència en sectors específics, cosa que ens permet oferir solucions personalitzades amb primes ajustades i límits elevats.

   Accessibilitat

  Professionalitat

  Garantia

  Assegurances personalitzades

  Productes exclusius

Límits elevats

Primes ajustades

Acompanyament integral

+ de 5.000

clients assegurats

+ de 14.000

pòlisses venudes

+ de
7.000

sinistres gestionats

1 únic objectiu:

la vostra satisfacció

Els nostres productes

Una assegurança a mida per a cada situació

Dissenyem els productes que més s'adapten a les vostres necessitats per oferir-vos les cobertures més àmplies i aportar així la tranquil·litat que busqueu. Tot això mitjançant un assessorament personalitzat i un acompanyament integral individualitzat.

 

Us oferim un programa d'assegurances complet per adaptar-nos a les necessitats de la vostra companyia. A Galia treballem amb els límits més elevats del mercat assegurador, i som especialistes en sectors molt específics de mercat.

 

Confiança i transparència

Què opinen els nostres clients?

M'agradaria destacar la professionalitat de la Verònica. Ha resolt tots els nostres dubtes, ens ha assessorat de meravella fent notar el seu ampli coneixement en aquest terreny. També esmentar la seva ràpida resposta i disponibilitat. Recomano 100% a aquesta professional. S'ha convertit en la nostra lleial assessora d'assegurances. Gràcies Verónica, ens has ajudat molt.

Gabriela Moreno Bergareche

Local Guide

L'atenció rebuda per la Carmen i la Carol (que en el meu cas ha estat amb qui he tingut el gust de tractar) ha estat molt agradable, a més de ser eficaç. He tingut un parell de contratemps i la rapidesa i facilitat de gestió han fet que la situació tornés a la normalitat amb agilitat i bona entesa. Gràcies especialment a vosaltres i a tot l'equip.

Kike Quadres

Excel·lent gestió i treball. Bona relació qualitat/preu. La Lili ha estat sempre molt atenta i disposada a respondre i solucionar dubtes. No he tingut mai problemes per posar-me en contacte amb ells. Bona empresa i 100% recomanable

Administrador IBBN

Gran equip de professionals. Estem força satisfets amb la gestió i les diferents propostes que ens van oferint des de fa força anys. Moltes gràcies per la vostra feina

Tirolines GO¡ Madrid

T'ajudo a saber el preu de la teva assegurança